LOVE YOU!❤

Cummine är värdens bästa häst när jag började sköta dig skena du och va nära på att sluta sköta dig men sen kanske en månad senare förstod du att de inte va du som bestämde utan att de va jag och ny kan jag till och med hålla en samlad gallop utan att du drar i från! Jag älskar dig som den du är och att du är så fin och söt! I LOVE YOU CUMMINE!;)

Tjao!

Hej idag har jag typ varit i stallet och skolan hela dagen och på bussen till stallet och i stallet så blev de ett ganska stort bråk nästan så polisen blev inblandad men ska så kan de gå ibland men de här va bara en liten snabb uppdatering idag men tja då:)

Regn:(

Tjena äntligen hemma från en cykel tur med Ella först så cyklade vitill Ica skånska och köpte lite mat till ip imorn och så köpte jag och ella lite choklad och Loka men den cyklade vi till min båt men på vägen va de typ regnstorm! inte kul asså men sen så va vi där typ 2 timmar sen så ringde vi pappa så hämtade han oss medrillen, sen åkte vi hem till Ella och duscha och nu pluggar vi och käkar vi ostbågar och har de toppen. Och imorn så ska typ mellan stadiet åka till ip men aja ses;)

Min dag idag!

Hej:) idag har jag gått upp 07.35 och åkt till stallet, skulle ha arbetslördag, sen vid 14.00 så kom Ella till stallet så selade vi Didrik och körde presitionstävling, jag vann tackvare min underbara groom Ella Svensson sen så åkte vi hem, vi kom hem typ 17.00 mamma hade 40-års fest så jag och Ella hennes lille bror hennes lilla syster hennes stora syster och mina två så brorsor fick vara hemma och Ella och sova över för Ella mamma och pappa skulle komma på mammas 40-års fest, men sen så hade jag och Ella spa, sen åt vi Tacos med alla andra barnen sen hoppa vi studsmatta och vi tänkte sova där men nja... Och nu chillar vi med massor av choklad och ostbågar! Har haft en toppen dag:) hej då

Prommis!:)

Kvälls promenad!;)

Korv

Korv grillning:)

Berget:)

Hejsan lovade att jag skulle blogga mer så nu är jag uppe på faluberget!👌

Ut i skogen och grilla korv med familjen!👌:)

Nu ska kg och min familj + mormor och morfar och deras hund ut i skogen och ska grilla korv kommer blogga mer idag;)👌

cummsan.blogg.se

Den här bloggen kommer handla om mitt liv i stallet och vardagligen.

RSS 2.0