Bad och sol👌

Hej nu ligger jag på en solstol på björkhaga (Gotland) ska snart hoppa i plurret på söndag kl 00.00 går båten hem.. Tråkigt men jag och Ella ska ut med båten på tisdag så de kommer bli toppen! Förresten sorry för dålig upd men har haft så kul så att jag inte har hunnit lovar att jag kommer bättra mig! Ses!;)

Snabbt om idag!

Hej när vi kom fram till Gotland så åka vi till farmor och vi gick värdens godaste jordgubbs tårta sen stak vi till stranden och vet ni... DE VA 24 GRADER I VATTNEN de va toppen men kommer upd mer imorn ska sova snart så good bye;)

Gotland!

Hej nu sitter jag i bilen på väg till Gotland och ska hälsa på värdens bästa farmor de e 24 grader där och perfekta bad ställen jag kommer åka hem på måndag asså om 1 vecka och 1 dag! Då ska jag ut med båten och Ella kanske hänger med då så de här kommer bli toppen! Kommer komma massor av bilder så ses!:)

Midsommar igår!

Hej! Igår va jag ute med båten på midsommar sorry för dålig upd men de va hur dålig teckning och allt med i alla fall, jag va där med Nora, Emelie, Emelie, Sara, Fanny och vi hade de toppen men nu sitter jag i båten på väg hem och då ska jag packa för jag ska till Gotland imorn men min familj och ska hälsa på farmor jag ska vara där i 1 vecka och 1 dag så japp, men sen ska jag vara med Ella kanske drar till solberga i don't know så japp kommer upd så mycket jag kan nu så ses:)

Now!

Hejsan nu sitter jag och Ella i klubbstugan i stallet väntar på att Ella ska rida de är för fan storm ute men ja...

Lite snabbt om i dag!

Hej jag tänkte berätta lite snabbt om dagen!, nu ät klockan 08.45 så jag ska gå upp och äta frukost sen ska jag packa färdigt de sista och åka till skolan kl 10, vi ska möts där för vi ska på klassresa till påta och sova där tills imorn. Vi ska cykla dit men kan inte eftersom att jag är så osmidig och cyklar in i en husbil så jag får skjus av pappa dit (husbilen sprak) så aa men kommer lägga ut bilder från påta idag så ses!:)

I dag i Motala!

Hejsan idag har jag varit i Motala med familjen och kusinerna, för mamma och min kusins mamma som cyklade tjej vetten 10 mil så nu är vi på väg hem och ska äta på donken, när jag kommer hem ska jag först åka till solberga med Ella och sen ska jag hem och packa tills påta imorn med klassen de kommer bli toppen men aja ses!;)

Till Motala!

Heej nu sitter hela familjen på väg till Motala, gick upp kl 05.15 så jag är ganska trött men mamma ska tävling cykla 10 mil så lucka till mamma!!❤

Photo!

Tjena här kommer lite foton på hästar och när jag rider!;)

Godmorgon!

Godmorgon allihopa sorry för dålig upd men min bästa kompis Wilma flyttade till Korea för 2 dagar sen så jag är lite ledsen och har inte orkat... Men i dag så ska Ella komma till mig om 10 min så ska vi göra amerikanska pankakor och sätta oss på altanen och bara chilla och sen ska jag och Ella åka ner till solberga, bada och sola hela dagen vi ska ta med oss lunch och allt de kommer att bli toppen i dag!:)

Hello

Hejsan sorry om jag inte har uppdaterat på länge men jag inte haft lust för om 3 dagar åker en av min bästa kompis till Sydkorea jag kommer sakna dig mer än nått annat.. Älskar dig Wilma Eldeblad!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

cummsan.blogg.se

Den här bloggen kommer handla om mitt liv i stallet och vardagligen.

RSS 2.0